Synonymerna.se logotyp

Synonymer till stark

 

Synonymer till stark

Engelsk översättning av stark

  • lasting, durable, solid

Sökvolym på internet för stark

Sökvolymen för stark är ca. 20 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 20 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är stärk

Mer information om stark

Vi har totalt elva synonymer till stark, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för stark, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet stark

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet stark i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till stark

Ord som innehåller eller liknar stark: acetylerad oxiderad stärkelse, acetylerat distärkelseadipat, acetylerat distärkelsefosfat, använda apostlahästarna, avdunstar, avfrostare, avstår, avstår från, avstår sexualliv, bandlastare, bastard, bekostar, belastar, består, blandkostare, blekstarr

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av stark

stark synonym
andra ord för stark
stark betyder
exempel stark
stark förklaring
definition stark
stark i en mening
stavning stark
stark annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är stark synonymt med både kraftfull och robust, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)