Synonymerna.se logotyp

Synonymer till hållbar

 

Synonymer till hållbar

Engelsk översättning av hållbar

  • lasting, durable

Sökvolym på internet för hållbar

Sökvolymen för hållbar är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om hållbar

Vi har totalt tretton synonymer till hållbar, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för hållbar, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad hållbar betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till hållbar. Exempelvis kan man söka efter andra ord för hållbar samt även hur man stavar till hållbar. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av hållbar eller en mer djupgående förklaring av hållbar egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till hållbar är att leta efter antonymer till hållbar, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om hållbar

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för hållbar i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 15
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 16

Närmeord till hållbar

Ord som innehåller eller liknar hållbar: hållbarhet


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är hållbar synonymt med både slitstark och långsiktig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)