Synonymerna.se logotyp

Synonymer till intensiv

 

Synonymer till intensiv

Engelsk översättning av intensiv

  • intensive, intense, heavy, vivid

Exempelmeningar för intensiv

Här nedan kan du se några exempel på hur ordet intensiv kan användas.

  1. Samtidigt har oppositionen inlett en väldigt intensiv kampanj för att få bort president Nicolás Maduro från makten.
Exempelmeningarna är till största del egenförfattade, men källor som till exempel dagstidningar och böcker har ibland använts som inspiration.

Närmeord till intensiv

Ord som innehåller eller liknar intensiv: hektisk och intensiv, intensifiera, intensifiering, intensitet, intensiv klagan

Sökvolym på internet för intensiv

Sökvolymen för intensiv är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om intensiv

Vi har totalt arton synonymer till intensiv, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för intensiv, det finns även en exempelmening som kan hjälpa dig med hur du kan använda intensiv i en mening.

Data om ordet intensiv

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet intensiv i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är intensiv synonymt med både energisk och uppdriven, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)