Synonymerna.se logotyp

Synonymer till amper

 

Synonymer till amper

Engelsk översättning av amper

  • fretful, bitter

Sökvolym på internet för amper

Sökvolymen för amper är ca. 4400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 4400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om amper

Vi har totalt elva synonymer till amper, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för amper, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet amper

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet amper i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till amper

Ord som innehåller eller liknar amper: aktiv förkämpe, Ampere, frihetskämpe, hallstämpel, islamsk frihetskämpe, kämpe, kvinnokämpe, kvinnorättskämpe, luzula campestris, motståndskämpe

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av amper

amper synonym
andra ord för amper
amper betyder
exempel amper
amper förklaring
definition amper
amper i en mening
stavning amper
amper annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är amper synonymt med både barsk och besk, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)