Synonymerna.se logotyp

Synonymer till kraftfull

 

Synonymer till kraftfull

Antonymer (motsatsord) till kraftfull

Engelsk översättning av kraftfull

  • vigorous, powerful, forceful

Sökvolym på internet för kraftfull

Sökvolymen för kraftfull är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om kraftfull

Vi har totalt sjutton synonymer till kraftfull, samt sex antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för kraftfull, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet kraftfull

  • Antal bokstäver: 9
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för ordet kraftfull i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 22
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Närmeord till kraftfull

Ord som innehåller eller liknar kraftfull: kraftfulla, kraftfullt

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av kraftfull

kraftfull synonym
andra ord för kraftfull
kraftfull betyder
exempel kraftfull
kraftfull förklaring
definition kraftfull
kraftfull i en mening
stavning kraftfull
kraftfull annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är kraftfull synonymt med både robust och eftertrycklig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är kraftlös en antonym till kraftfull.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)