Synonymerna.se logotyp

Synonymer till stor

 

Synonymer till stor

Engelsk översättning av stor

  • great

Sökvolym på internet för stor

Sökvolymen för stor är ca. 4400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 4400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är stör

Mer information om stor

Vi har totalt femtiotre synonymer till stor, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för stor, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad stor betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till stor. Exempelvis kan man söka efter andra ord för stor samt även hur man stavar till stor. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av stor eller en mer djupgående förklaring av stor egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till stor är att leta efter antonymer till stor, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om stor

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för stor i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 5
  • Ordets poäng i Betapet: 5
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Närmeord till stor

Ord som innehåller eller liknar stor: alltför stor, anstorma, anstormning, anstormningarna, anstormningen, av stor vikt, besegra stort, bestört, bestörtning, bifallsstorm, bistorta vivipara, bli förstörd, bli större


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är stor synonymt med både pampig och yppig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)