Synonymerna.se logotyp

Synonymer till frän

 

Synonymer till frän

Engelsk översättning av från

  • ((av)skiljande) from

Sökvolym på internet för frän

Sökvolymen för frän är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är från

Mer information om frän

Vi har totalt sju synonymer till frän, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för frän, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet frän

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet frän i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till frän

Ord som innehåller eller liknar frän: att sticka hemifrån, avlägsen från medel, avlösa från synd, avlöser från synd, avlöst från synd, avlöste från synd, avstå från, avstå ifrån, avstänga från skola, avstår från, avvikning från styrd kurs, bark från korkek, befria från straff, befrielse från skyldighet, biprodukt från socker, bort från munnen, bortse från, bortse från felaktighet, bortser från

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av frän

frän synonym
andra ord för frän
frän betyder
exempel frän
frän förklaring
definition frän
frän i en mening
stavning frän
frän annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är frän synonymt med både cool och fräckt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)