Synonymerna.se logotyp

Synonymer till fin

 

Synonymer till fin

Engelsk översättning av fin

  • subtle

Sökvolym på internet för fin

Sökvolymen för fin är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om fin

Vi har totalt fyrtionio synonymer till fin, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för fin, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad fin betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till fin. Exempelvis kan man söka efter andra ord för fin samt även hur man stavar till fin. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av fin eller en mer djupgående förklaring av fin egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till fin är att leta efter antonymer till fin, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om fin

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för fin i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 6
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Närmeord till fin

Ord som innehåller eller liknar fin: affinitet, återfinna, att finnas, att gud finns i allt, att se genom fingrarna, befinna, befinna sig, befinna sig i fritt fall, befinnas, befinner, befinner sig, befintlig, blåfärgning av fingrar, briefing, dårfink, debriefing, definiera


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är fin synonymt med både bra och exklusiv, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)