Synonymerna.se logotyp

Synonymer till hög

 

Synonymer till hög

Engelsk översättning av hög

  • (även vardagligt om en grupp människor) heap, pile

Sökvolym på internet för hög

Sökvolymen för hög är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om hög

Vi har totalt nio synonymer till hög, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för hög, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad hög betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till hög. Exempelvis kan man söka efter andra ord för hög samt även hur man stavar till hög. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av hög eller en mer djupgående förklaring av hög egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till hög är att leta efter antonymer till hög, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om hög

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för hög i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till hög

Ord som innehåller eller liknar hög: av hög börd, avskrädeshög, båts högersida, bli högfärdig, en hög, faderlig överhöghet, fortsätta hålla högsta kvalité, gå på för högvarv, ge högre värde, gråta högt, ha höga tankar, hålla fanan högt, hälsa någon högtidligt, halshögg, hög borgklippa


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är hög synonymt med både påtänd och påverkad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)