Synonymerna.se logotyp

Synonymer till flott

 

Synonymer till flott

Engelsk översättning av flott

  • grease, dripping, lard

Sökvolym på internet för flott

Sökvolymen för flott är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om flott

Vi har totalt tretton synonymer till flott, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för flott, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad flott betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till flott. Exempelvis kan man söka efter andra ord för flott samt även hur man stavar till flott. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av flott eller en mer djupgående förklaring av flott egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till flott är att leta efter antonymer till flott, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om flott

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för flott i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till flott

Ord som innehåller eller liknar flott: bakom flötet, befäl över flottan, flöt, flotta


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är flott synonymt med både lyxig och fett, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)