Synonymerna.se logotyp

Synonymer till delikat

 

Synonymer till delikat

Engelsk översättning av delikat

  • (om abstrakter) delicate

Sökvolym på internet för delikat

Sökvolymen för delikat är ca. 590 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 590 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om delikat

Vi har totalt tio synonymer till delikat, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för delikat, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad delikat betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till delikat. Exempelvis kan man söka efter andra ord för delikat samt även hur man stavar till delikat. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av delikat eller en mer djupgående förklaring av delikat egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till delikat är att leta efter antonymer till delikat, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om delikat

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för delikat i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 9
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till delikat

Ord som innehåller eller liknar delikat: delikata, delikatess


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är delikat synonymt med både utsökt och läcker, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)