Synonymerna.se logotyp

Synonymer till nätt

 

Synonymer till nätt

Engelsk översättning av natt

  • (även i adverbiell användning "på natten") night

Sökvolym på internet för nätt

Sökvolymen för nätt är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är natt

Mer information om nätt

Vi har totalt nio synonymer till nätt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för nätt, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet nätt

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet nätt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till nätt

Ord som innehåller eller liknar nätt: ända tills man nått målet, annattoextrakt, efter midnatt, fortsätta tills uppnått mål, god natt, hålla snattran, järnnatt, kall sommarnatt, knatte, liten och nätt, midnattsblå, musikaliskt nattstycke, natt natt, nätt och jämnt

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av nätt

nätt synonym
andra ord för nätt
nätt betyder
exempel nätt
nätt förklaring
definition nätt
nätt i en mening
stavning nätt
nätt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är nätt synonymt med både mager och fin, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)