Synonymerna.se logotyp

Synonymer till omfattande

 

Synonymer till omfattande

Engelsk översättning av omfattande

  • extensive

Sökvolym på internet för omfattande

Sökvolymen för omfattande är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om omfattande

Vi har totalt elva synonymer till omfattande, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för omfattande, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet omfattande

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet omfattande i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 17
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Närmeord till omfattande

Ord som innehåller eller liknar omfattande: allomfattande, landsomfattande, stor och omfattande, världsomfattande, vittomfattande

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av omfattande

omfattande synonym
andra ord för omfattande
omfattande betyder
exempel omfattande
omfattande förklaring
definition omfattande
omfattande i en mening
stavning omfattande
omfattande annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är omfattande synonymt med både långtgående och vidsträckt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)