Synonymerna.se logotyp

Synonymer till rik

 

Synonymer till rik

Engelsk översättning av rik

  • rich

Sökvolym på internet för rik

Sökvolymen för rik är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om rik

Vi har totalt femton synonymer till rik, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för rik, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad rik betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till rik. Exempelvis kan man söka efter andra ord för rik samt även hur man stavar till rik. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av rik eller en mer djupgående förklaring av rik egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till rik är att leta efter antonymer till rik, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om rik

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för rik i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 5
  • Ordets poäng i Betapet: 6
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Närmeord till rik

Ord som innehåller eller liknar rik: afrikansk, afrikansk elefant, afrikansk sömnsjuka, afroamerikan, alla möjliga riktningar, amerikan, amerikanare, Amerikas Förenta Stater, ändra riktning, ändrade riktning, ändrat riktning, anrik, anrika, ärligt och uppriktigt, ärorik, ärorika, ärorikt, åsiktsriktning, barrikad, barrikadera


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är rik synonymt med både förmögen och välbärgad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)