Synonymerna.se logotyp

Synonymer till exakt

 

Synonymer till exakt

Engelsk översättning av exakt

  • exact

Sökvolym på internet för exakt

Sökvolymen för exakt är ca. 1300 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1300 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om exakt

Vi har totalt sju synonymer till exakt, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för exakt, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet exakt

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet exakt i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 16
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 14

Närmeord till exakt

Ord som innehåller eller liknar exakt: exakt avbild av originalet, exakthet, göra en exakt kopia av, inexakt, inte helt exakt, kortfattad och exakt, oexakt, oexakta

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av exakt

exakt synonym
andra ord för exakt
exakt betyder
exempel exakt
exakt förklaring
definition exakt
exakt i en mening
stavning exakt
exakt annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är exakt synonymt med både precis och precist, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)