Synonymerna.se logotyp

Synonymer till mycket

Synonymer till mycket

Engelsk översättning av mycket

  • (icke-neutrala former något högtidliga) much

Närmeord till mycket

Ord som innehåller eller liknar mycket: behandla någon mycket försiktigt, bli mycket arg, bli mycket exalterad, bli mycket förvånad, det är mycket bråttom, duka fram mycket mat, en mycket elak person, en mycket obetydlig mängd, enklare smycken, festa mycket, fingersmycke, för mycket, grön smyckesten, ha mycket på gång, halssmycke, hängsmycke, har mycket av något, inte mycket, kosta mycket

Sökvolym på internet för mycket

Sökvolymen för mycket är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om mycket

Vi har totalt tio synonymer till mycket, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för mycket, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet mycket

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet mycket i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 24
  • Ordets poäng i Betapet: 23
  • Ordets poäng i WordFeud: 23

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är mycket synonymt med både avsevärt och innerligt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)