Synonymerna.se logotyp

Synonymer till verklig

 

Synonymer till verklig

Engelsk översättning av verklig

  • real

Sökvolym på internet för verklig

Sökvolymen för verklig är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om verklig

Vi har totalt sjutton synonymer till verklig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för verklig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad verklig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till verklig. Exempelvis kan man söka efter andra ord för verklig samt även hur man stavar till verklig. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av verklig eller en mer djupgående förklaring av verklig egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till verklig är att leta efter antonymer till verklig, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om verklig

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för verklig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till verklig

Ord som innehåller eller liknar verklig: all verklighet är subjektiv, blunda för verkligheten, det är det verkligen, det stämmer verkligen, förverkliga, förverkligad, förverkligade, förverkligar, förverkligas, från teori till verklighet, göra verklig, hänga upp sig på oväsentligheter och strunta i verkliga probleme, inte blunda för verkligheten, omöjlig att förverkliga, oöverklagbart verkställas, överklagan, överklass, överklassig


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är verklig synonymt med både reell och sann, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)