Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sann

 

Synonymer till sann

Engelsk översättning av sann

  • real, genuine

Sökvolym på internet för sann

Sökvolymen för sann är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om sann

Vi har totalt femton synonymer till sann, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för sann, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet sann

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet sann i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 4
  • Ordets poäng i Betapet: 4
  • Ordets poäng i WordFeud: 4

Närmeord till sann

Ord som innehåller eller liknar sann: att berätta sanningen, bör sannolikt, fara med osanning, försköna sanningen, försöka dölja sanningen, höra sanningen, i sanning, intyga sanningen, med sanningen överensstämmande, minsann, osäkert men sannolikt, osann, osanna, osanning

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av sann

sann synonym
andra ord för sann
sann betyder
exempel sann
sann förklaring
definition sann
sann i en mening
stavning sann
sann annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sann synonymt med både korrekt och sanningsenlig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)