Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till reell

Här nedanför hittar du samtliga sju synonymer till reell.


Vad betyder reell

Sett till sina synonymer betyder reell ungefär verklig eller verkligt, men är även synonymt med exempelvis "faktisk" och "riktig". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till reell. Vår databas innehåller även tre böjningar av reell, flera engelska översättningar samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av reell

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet reell.


Engelsk översättning av reell

Här nedan hittar du engelska översättningar till ordet reell.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "reell" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet reell förekommer det i genomsnitt ca. 720 sökningar på ordet per månad på internet.


Mer information om reell

Andra sätt att lära sig mer kring vad reell betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för reell samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av reell för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till reell, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om reell

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för reell i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 5
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är reell synonymt med både verklig och verkligt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.