Synonymerna.se logotyp

Synonymer till bjudning

 

Synonymer till bjudning

Engelsk översättning av bjudning

  • dinner party, party

Sökvolym på internet för bjudning

Sökvolymen för bjudning är ca. 260 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 260 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om bjudning

Vi har totalt sju synonymer till bjudning, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för bjudning, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad bjudning betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till bjudning. Exempelvis kan man söka efter andra ord för bjudning samt även hur man stavar till bjudning. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av bjudning eller en mer djupgående förklaring av bjudning egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till bjudning är att leta efter antonymer till bjudning, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om bjudning

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för bjudning i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 21
  • Ordets poäng i Betapet: 23
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Närmeord till bjudning

Ord som innehåller eller liknar bjudning: sätesbjudning, trädgårdsbjudning


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är bjudning synonymt med både bankett och gästabud, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)