Synonymerna.se logotyp

Synonymer till verksamhet

 

Synonymer till verksamhet

Engelsk översättning av verksamhet

  • (även mer allmänt "funktion") activity

Närmeord till verksamhet

Ord som innehåller eller liknar verksamhet: affärsverksamhet, hålla igång verksamhet, konferensverksamhet, konsulterande verksamhet, leva i overksamhet, näringsverksamhet, overksamhet, skötsel av verksamhet, skum affärsverksamhet, utveckling av verksamhet, verksamhet utanför land, verksamheter, verksamhetsfält, verksamhetsgren, verksamhetsområde

Sökvolym på internet för verksamhet

Sökvolymen för verksamhet är ca. 4400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 4400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om verksamhet

Vi har totalt sex synonymer till verksamhet, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för verksamhet, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet verksamhet

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för ordet verksamhet i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 19
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 18

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är verksamhet synonymt med både business och rörelse, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)