Synonymerna.se logotyp

Synonymer till rörelse

 

Synonymer till rörelse

Engelsk översättning av rörelse

  • motion, emotion, movement

Sökvolym på internet för rörelse

Sökvolymen för rörelse är ca. 1600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om rörelse

Vi har totalt tolv synonymer till rörelse, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för rörelse, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad rörelse betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till rörelse. Exempelvis kan man söka efter andra ord för rörelse samt även hur man stavar till rörelse. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av rörelse eller en mer djupgående förklaring av rörelse egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till rörelse är att leta efter antonymer till rörelse, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om rörelse

  • Antal bokstäver: 7
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för rörelse i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 11

Närmeord till rörelse

Ord som innehåller eller liknar rörelse: affärsrörelse, andlig folkrörelse, andlig rörelse, andlig vetenskapsrörelse, frireligiös rörelse, göra tafatta rörelser, handrörelse, kretsrörelse, läran om gasers rörelse, projektilers rörelse, rörelseförmåga, rörelsefrihet, rörelsehindrad


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är rörelse synonymt med både firma och samfund, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)