Synonymerna.se logotyp

Synonymer till handling

 

Synonymer till handling

Engelsk översättning av handling

  • document

Sökvolym på internet för handling

Sökvolymen för handling är ca. 3600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 3600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om handling

Vi har totalt tolv synonymer till handling, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för handling, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet handling

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet handling i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Närmeord till handling

Ord som innehåller eller liknar handling: avhandling, behandling, behandlingar, behandlingen, brottslig handling, förhandling, försvar av doktorsavhandling, fullfölja handling och ta konsekvenserna, gå från ord till handling, genant handling

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av handling

handling synonym
andra ord för handling
handling betyder
exempel handling
handling förklaring
definition handling
handling i en mening
stavning handling
handling annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är handling synonymt med både story och dokument, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)