Synonymerna.se logotyp

Synonymer till vanlig

 

Synonymer till vanlig

Engelsk översättning av vanlig

  • ordinary, common

Sökvolym på internet för vanlig

Sökvolymen för vanlig är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om vanlig

Vi har totalt fjorton synonymer till vanlig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för vanlig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad vanlig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till vanlig. Exempelvis kan man söka efter andra ord för vanlig samt även hur man stavar till vanlig. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av vanlig eller en mer djupgående förklaring av vanlig egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till vanlig är att leta efter antonymer till vanlig, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om vanlig

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för vanlig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till vanlig

Ord som innehåller eller liknar vanlig: användarvänlig, användarvänlighet, användarvänligt, den är ovanligt bra, engelskvänlig, fettvänlig, inget sker utom det vanliga, jobb utanför vanlig tid, någonting mycket vanligt, osedvanlig, ovanlig


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är vanlig synonymt med både allmän och gängse, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)