Synonymerna.se logotyp

Synonymer till stel

 

Synonymer till stel

Engelsk översättning av stel

  • (bildligt "onaturlig") rigid

Sökvolym på internet för stel

Sökvolymen för stel är ca. 1600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om stel

Vi har totalt tolv synonymer till stel, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för stel, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet stel

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet stel i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 4
  • Ordets poäng i Betapet: 5
  • Ordets poäng i WordFeud: 5

Närmeord till stel

Ord som innehåller eller liknar stel: åkertistel, cladonia stellaris, epistel, fistel, förlustelse, frestelse, göra stelare, kastell, konstellation, likstelhet

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av stel

stel synonym
andra ord för stel
stel betyder
exempel stel
stel förklaring
definition stel
stel i en mening
stavning stel
stel annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är stel synonymt med både oböjlig och styv, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)