Synonymerna.se logotyp

Synonymer till skrika

 

Synonymer till skrika

Engelsk översättning av skrika

  • (mest om barn) bawl, cry, scream

Sökvolym på internet för skrika

Sökvolymen för skrika är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om skrika

Vi har totalt fjorton synonymer till skrika, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för skrika, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet skrika

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet skrika i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 11
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Närmeord till skrika

Ord som innehåller eller liknar skrika: gallskrika, nyföddas ångestskrik, primalskrik, sista skriket, skrik, skrika i högan sky

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av skrika

skrika synonym
andra ord för skrika
skrika betyder
exempel skrika
skrika förklaring
definition skrika
skrika i en mening
stavning skrika
skrika annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är skrika synonymt med både bröla och gala, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)