Synonymerna.se logotyp

Synonymer till styv

 

Synonymer till styv

Engelsk översättning av styv

  • good at, clever at

Närmeord till styv

Ord som innehåller eller liknar styv: göra styvare, styv i korken, styva, styvhala, styvhet, styvmoderlig, styvna, styvna till, styvnackad, styvnad, styvt, styvt omslag, vara styv i, visa sig på styva linan

Sökvolym på internet för styv

Sökvolymen för styv är ca. 720 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 720 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om styv

Vi har totalt fyra synonymer till styv, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för styv, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet styv

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet styv i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 12
  • Ordets poäng i WordFeud: 12

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är styv synonymt med både upprätt och hård, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)