Synonymerna.se logotyp

Synonymer till följd

 

Synonymer till följd

Engelsk översättning av följd

  • series, sequence, succession

Sökvolym på internet för följd

Sökvolymen för följd är ca. 390 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 390 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om följd

Vi har totalt nio synonymer till följd, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för följd, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad följd betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till följd. Exempelvis kan man söka efter andra ord för följd samt även hur man stavar till följd. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av följd eller en mer djupgående förklaring av följd egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till följd är att leta efter antonymer till följd, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om följd

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för följd i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 18
  • Ordets poäng i Betapet: 19
  • Ordets poäng i WordFeud: 17

Närmeord till följd

Ord som innehåller eller liknar följd: åtfölja, åtföljde, åtföljt, därav följer, efterfölja, efterföljande, efterföljare, efterföljaren, följa, följa efter, följa en förebild, följa lydigt, följa och visa vägen, följa order, följa upp


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är följd synonymt med både effekt och efterverkning, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)