Synonymerna.se logotyp

Synonymer till efterdyning

 

Synonymer till efterdyning

Engelsk översättning av efterdyning

  • repercussions, aftermath

Mer information om efterdyning

Vi har totalt två synonymer till efterdyning, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för efterdyning, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad efterdyning betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till efterdyning. Exempelvis kan man söka efter andra ord för efterdyning samt även hur man stavar till efterdyning. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av efterdyning eller en mer djupgående förklaring av efterdyning egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till efterdyning är att leta efter antonymer till efterdyning, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om efterdyning

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för efterdyning i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 22
  • Ordets poäng i Betapet: 23
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Närmeord till efterdyning

Ord som innehåller eller liknar efterdyning: efterdyningar


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är efterdyning synonymt med både följd och kvardröjande effekt, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)