Synonymerna.se logotyp

Synonymer till cykel

 

Synonymer till cykel

Engelsk översättning av cykel

  • cycle

Sökvolym på internet för cykel

Sökvolymen för cykel är ca. 49500 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 49500 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om cykel

Vi har totalt fjorton synonymer till cykel, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för cykel, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet cykel

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet cykel i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 21
  • Ordets poäng i Betapet: 21
  • Ordets poäng i WordFeud: 21

Närmeord till cykel

Ord som innehåller eller liknar cykel: cykeldäck, cykelhjälm, fixiecykel, motorcykel, motorcykelförare, racercykel, sparkcykel, störd menstruationscykel

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av cykel

cykel synonym
andra ord för cykel
cykel betyder
exempel cykel
cykel förklaring
definition cykel
cykel i en mening
stavning cykel
cykel annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är cykel synonymt med både hoj och tvåhjuling, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)