Synonymerna.se logotyp

Synonymer till rad

 

Synonymer till rad

Engelsk översättning av rad

  • row

Sökvolym på internet för rad

Sökvolymen för rad är ca. 880 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 880 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är råd

Mer information om rad

Vi har totalt nio synonymer till rad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för rad, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad rad betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till rad. Exempelvis kan man söka efter andra ord för rad samt även hur man stavar till rad. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av rad eller en mer djupgående förklaring av rad egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till rad är att leta efter antonymer till rad, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om rad

  • Antal bokstäver: 3
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 2

Grundpoäng för rad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 3
  • Ordets poäng i Betapet: 4
  • Ordets poäng i WordFeud: 3

Närmeord till rad

Ord som innehåller eller liknar rad: abonnerad, abonnerade, aborterade, abradera, absolverade, absorberad, acajouträd, accelererade


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är rad synonymt med både länga och följd, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)