Synonymerna.se logotyp

Synonymer till verkning

 

Synonymer till verkning

Engelsk översättning av verkning

  • consequence

Sökvolym på internet för verkning

Sökvolymen för verkning är ca. 40 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 40 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om verkning

Vi har totalt en synonym till verkning, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerad i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för verkning, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet verkning

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet verkning i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 14
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till verkning

Ord som innehåller eller liknar verkning: återverkning, avverkning, biverkning, efterverkning, efterverkningar, enzym för osttillverkning, ett verkningslöst försök, hög verkningsgrad, kontraktstillverkning, kuggtillverkning, legotillverkning, otillåten skogsavverkning, storskalig tillverkning, tillverkning, vätska från osttillverkning, verkningsfull

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av verkning

verkning synonym
andra ord för verkning
verkning betyder
exempel verkning
verkning förklaring
definition verkning
verkning i en mening
stavning verkning
verkning annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är effekt synonymt med verkning, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)