Synonymerna.se logotyp

Synonymer till plan

 

Synonymer till plan

Engelsk översättning av plan

  • plane, aircraft

Närmeord till plan

Ord som innehåller eller liknar plan: affärsplan, äggplanta, Australian Native Plants Society (Australia), avplana, biplanet, bombplan, buskage av unga plantor, dvärgplanet, enplanshus, enplansvilla, färdplan, flygplan, flygplan inte, flygplansrullning, fortplanta, fortplanta sig, fortplantat sig, fortplantning, fortplantning inom släkten, fortplantningskorn, fortplantningsorgan

Sökvolym på internet för plan

Sökvolymen för plan är ca. 2900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.). Den sökfras som sökmängden matchar mot är plan

Mer information om plan

Vi har totalt sexton synonymer till plan, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för plan, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet plan

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är plan synonymt med både flat och jämn, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)