Synonymerna.se logotyp

Synonymer till plats

 

Synonymer till plats

Engelsk översättning av plats

  • place

Sökvolym på internet för plats

Sökvolymen för plats är ca. 3600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 3600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om plats

Vi har totalt åtta synonymer till plats, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för plats, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet plats

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet plats i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 8
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till plats

Ord som innehåller eller liknar plats: acer platanoides, allmän plats, altarplats, andraplats, annan plats, arbetsplats, åskådarplats på golvnivå, avdelning på annan plats, båtbyggplats, begravningsplats, blodplättar, boplats, bröstplåt, campingplats, cirkulationsplats, datorplatta, debattplats, dela upp plats, diskussionsplats, eldplats

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av plats

plats synonym
andra ord för plats
plats betyder
exempel plats
plats förklaring
definition plats
plats i en mening
stavning plats
plats annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är plats synonymt med både ställe och utrymme, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)