Synonymerna.se logotyp

Synonymer till uppställning

 

Synonymer till uppställning

Engelsk översättning av uppställning

  • putting up

Närmeord till uppställning

Ord som innehåller eller liknar uppställning: uppställningsyta

Sökvolym på internet för uppställning

Sökvolymen för uppställning är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om uppställning

Vi har totalt fyra synonymer till uppställning, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för uppställning, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet uppställning

  • Antal bokstäver: 12
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 9

Grundpoäng för ordet uppställning i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 22
  • Ordets poäng i Betapet: 26
  • Ordets poäng i WordFeud: 27

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är uppställning synonymt med både arrangemang och disposition, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)