Synonymerna.se logotyp

Synonymer till medel

 

Synonymer till medel

Engelsk översättning av medel

  • funds, means

Mer information om medel

Vi har totalt sexton synonymer till medel, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för medel, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet medel

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet medel i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till medel

Ord som innehåller eller liknar medel: antioxidationsmedel, Arkimedes konstant, avlägsen från medel, avliva medelst skjutvapen, bakteriedödande medel, bekämpningsmedel, berusningsmedel, betalmedel

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av medel

medel synonym
andra ord för medel
medel betyder
exempel medel
medel förklaring
definition medel
medel i en mening
stavning medel
medel annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är medel synonymt med både pengar och redskap, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)