Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till medium

Här nedanför hittar du samtliga tolv synonymer till medium.


Vad betyder medium

Sett till sina synonymer betyder medium ungefär genomsnittlig eller medelstor, men är även synonymt med exempelvis "andeskådare" och "hjälpmedel". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till medium. Vår databas innehåller även sex böjningar av medium, en engelsk översättning samt information kring ordets popularitet på internet.


Böjningar av medium

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet medium.


Engelsk översättning av medium

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet medium.


Ordets popularitet på internet

Ett sätt att mäta hur populärt ett ord är när det gäller användande är att analysera hur ofta någon söker efter ordet "medium" på internet, t.ex. genom en sökmotor såsom Google, Bing eller Yahoo. När det gäller ordet medium förekommer det i genomsnitt ca. 5400 sökningar på ordet per månad på internet.


Närmeord till medium

I vår databas över ord finns 5 ord som innehåller eller liknar medium.


Mer information om medium

Andra sätt att lära sig mer kring vad medium betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis kan man söka efter andra ord för medium samt även hur man stavar till ordet. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av medium för att lära sig vad det egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till ordet är att leta efter antonymer till medium, för att sedan göra eftersökningar på synonymer till de motsatsord man kan finna.

Siffror om medium

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för medium i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 12
  • Ordets poäng i Betapet: 15
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är medium synonymt med både genomsnittlig och medelstor, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.