Synonymerna.se logotyp

Synonymer till lugn

 

Synonymer till lugn

Engelsk översättning av lugn

  • composure

Sökvolym på internet för lugn

Sökvolymen för lugn är ca. 5400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 5400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om lugn

Vi har totalt tjugotvå synonymer till lugn, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för lugn, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad lugn betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till lugn. Exempelvis kan man söka efter andra ord för lugn samt även hur man stavar till lugn. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av lugn eller en mer djupgående förklaring av lugn egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till lugn är att leta efter antonymer till lugn, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om lugn

  • Antal bokstäver: 4
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för lugn i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till lugn

Ord som innehåller eller liknar lugn: bevara lugnet, kakelugn


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är lugn synonymt med både rofylld och sansad, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)