Synonymerna.se logotyp

Synonymer till stadig

 

Synonymer till stadig

Antonymer (motsatsord) till stadig

Engelsk översättning av stadig

  • steady, firm, stable

Sökvolym på internet för stadig

Sökvolymen för stadig är ca. 110 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 110 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om stadig

Vi har totalt sexton synonymer till stadig, samt en antonym, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för stadig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad stadig betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till stadig. Exempelvis kan man söka efter andra ord för stadig samt även hur man stavar till stadig. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av stadig eller en mer djupgående förklaring av stadig egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till stadig är att leta efter antonymer till stadig, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om stadig

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för stadig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 9
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till stadig

Ord som innehåller eller liknar stadig: gå ostadigt, insektsstadium, istadig, kraftig och stadig, ostadig, ostadighet, ostadighetsyrsel


Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är stadig synonymt med både rejäl och stabil, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet. Exempelvis är ostadig en antonym till stadig.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)