Synonymerna.se logotyp

Synonymer till avslappnad

 

Synonymer till avslappnad

Sökvolym på internet för avslappnad

Sökvolymen för avslappnad är ca. 210 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 210 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om avslappnad

Vi har totalt två synonymer till avslappnad, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns tyvärr inte någon engelsk översättning eller några exempelmeningar för avslappnad inlagda i vår databas ännu.

Data om ordet avslappnad

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för ordet avslappnad i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 18
  • Ordets poäng i WordFeud: 19

Närmeord till avslappnad

Ord som innehåller eller liknar avslappnad: avslappnande, avslappnat, avslappnat nöje, avslappning, naturlig och avslappnad

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av avslappnad

avslappnad synonym
andra ord för avslappnad
avslappnad betyder
exempel avslappnad
avslappnad förklaring
definition avslappnad
avslappnad i en mening
stavning avslappnad
avslappnad annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är avslappnad synonymt med både cool och avspänd, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)