Synonymerna.se logotyp

Synonymer till nitisk

 

Synonymer till nitisk

Engelsk översättning av nitisk

  • zealous

Sökvolym på internet för nitisk

Sökvolymen för nitisk är ca. 480 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 480 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om nitisk

Vi har totalt sju synonymer till nitisk, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för nitisk, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Andra sätt att lära sig mer kring vad nitisk betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till nitisk. Exempelvis kan man söka efter andra ord för nitisk samt även hur man stavar till nitisk. Andra sätt kan vara att söka efter definitionen av nitisk eller en mer djupgående förklaring av nitisk egentligen betyder och innebär. Ett annat sätt som man även kan utnyttja för att hitta synonymer till nitisk är att leta efter antonymer till nitisk, för att sedan göra eftersökningar på dessa antonymers synonymord.

Data om nitisk

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för nitisk i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är nitisk synonymt med både ambitiös och ihärdig, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)