Synonymerna.se logotyp

Synonymer till naturlig

 

Synonymer till naturlig

Engelsk översättning av naturlig

  • (i uttryck) natural

Sökvolym på internet för naturlig

Sökvolymen för naturlig är ca. 1600 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1600 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om naturlig

Vi har totalt sexton synonymer till naturlig, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för naturlig, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet naturlig

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet naturlig i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 11
  • Ordets poäng i Betapet: 14
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till naturlig

Ord som innehåller eller liknar naturlig: ansträngd och onaturlig, läran om det övernaturliga, naturläkemetod med spädning, naturlig följd, naturlig och avslappnad, naturlig slåtteräng, naturligare, naturligast

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av naturlig

naturlig synonym
andra ord för naturlig
naturlig betyder
exempel naturlig
naturlig förklaring
definition naturlig
naturlig i en mening
stavning naturlig
naturlig annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är naturlig synonymt med både oförfalskad och oförställd, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)