Synonymerna.se logotyp

Synonymer till passa

 

Synonymer till passa

Engelsk översättning av passa

  • pass, adapt, fit, suit

Sökvolym på internet för passa

Sökvolymen för passa är ca. 2400 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 2400 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om passa

Vi har totalt tretton synonymer till passa, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för passa, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet passa

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet passa i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 7
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 8

Närmeord till passa

Ord som innehåller eller liknar passa: anpassa, anpassa sig, anpassa sig efter knappare ekonomiska förhållanden, anpassa sig efter rådande seder och bruk, anpassa sig till omgivningen, anpassa till samhället, anpassad, anpassade, anpassas, anpassbar, anpassbart, anpasslig

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av passa

passa synonym
andra ord för passa
passa betyder
exempel passa
passa förklaring
definition passa
passa i en mening
stavning passa
passa annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är passa synonymt med både se efter och justera, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)