Synonymerna.se logotyp

Synonymer till stämma

 

Synonymer till stämma

Engelsk översättning av stamma

  • stutter, stammer

Sökvolym på internet för stämma

Sökvolymen för stämma är ca. 1900 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1900 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om stämma

Vi har totalt sju synonymer till stämma, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för stämma, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet stämma

  • Antal bokstäver: 6
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet stämma i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 13
  • Ordets poäng i WordFeud: 13

Närmeord till stämma

Ord som innehåller eller liknar stämma: avstämma, bestämma, bestämma färdmål, bestämma måtten, bestämma över, bestämma sig för, bestämma skattbart värde, bestämmande

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av stämma

stämma synonym
andra ord för stämma
stämma betyder
exempel stämma
stämma förklaring
definition stämma
stämma i en mening
stavning stämma
stämma annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är stämma synonymt med både tona och röst, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)