Synonymerna.se logotyp

Synonymer till tillhöra

 

Synonymer till tillhöra

Engelsk översättning av tillhöra

  • belong

Närmeord till tillhöra

Ord som innehåller eller liknar tillhöra: bagage och tillhörigheter, känsla av tillhörighet, klasstillhörighet, kvinna som tillhör adeln, man som tillhör adeln, som tillhör oss, tillhör, tillhöra förnäm släkt, tillhörde, tillhörighet, tillhörigheter

Mer information om tillhöra

Vi har totalt fem synonymer till tillhöra, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för tillhöra, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet tillhöra

  • Antal bokstäver: 8
  • Antal vokaler: 3
  • Antal konsonanter: 5

Grundpoäng för ordet tillhöra i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 13
  • Ordets poäng i Betapet: 16
  • Ordets poäng i WordFeud: 15

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är tillhöra synonymt med både ägas av och hör till, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)