Synonymerna.se logotyp

Synonymer till sköta

 

Synonymer till sköta

Engelsk översättning av sköta

  • (om andra företeelser "ansvara för, ta hand om") look after, nurse, manage, treat, operate, tend, run, deal with

Närmeord till sköta

Ord som innehåller eller liknar sköta: balansskoter, bära något i sitt sköte, förarbevis för skoter, förskott, förskottsbetalning, griskött, ha många saker att sköta, halskota, hugskott, inskott, klä skott för något, komma till skott, körkort för skoter, missköta, missköta sig, misskötsam

Sökvolym på internet för sköta

Sökvolymen för sköta är ca. 320 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 320 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om sköta

Vi har totalt sexton synonymer till sköta, men tyvärr inte några antonymer, registrerade i vår databas över synonymer och antonymer (motsatsord). Det finns en engelsk översättning inlagd för sköta, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet sköta

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet sköta i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 10

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är sköta synonymt med både administrera och förvalta, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)