Synonymerna.se logotyp

Synonymer till barsk

 

Synonymer till barsk

Engelsk översättning av barsk

  • harsh, stern

Sökvolym på internet för barsk

Sökvolymen för barsk är ca. 1000 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 1000 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om barsk

Vi har totalt nio synonymer till barsk, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för barsk, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet barsk

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 1
  • Antal konsonanter: 4

Grundpoäng för ordet barsk i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 10
  • Ordets poäng i Betapet: 10
  • Ordets poäng i WordFeud: 9

Närmeord till barsk

Ord som innehåller eller liknar barsk: bärs, bärs av vätska, bars av vätska, bärsärk, bärsärkagång, bärsele, barservitör, barservitris, bärsjal

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av barsk

barsk synonym
andra ord för barsk
barsk betyder
exempel barsk
barsk förklaring
definition barsk
barsk i en mening
stavning barsk
barsk annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är barsk synonymt med både sträng och sträv, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)