Synonymerna.se logotyp
 

Synonymer till adamskostym

Här nedanför hittar du samtliga två synonymer till adamskostym fördelade på två ordgrupper.


Vad betyder adamskostym

Sett till sina synonymer betyder adamskostym ungefär adamsdräkt, men är även synonymt med exempelvis "naket tillstånd". Lite längre upp på sidan hittar du hela listan med synonymer till adamskostym. Vår databas innehåller även sju böjningar av adamskostym samt en engelsk översättning.


Böjningar av adamskostym

Här nedan hittar du olika grammatiska böjningar av ordet adamskostym.


Engelsk översättning av adamskostym

Här nedan hittar du den engelska översättningen av ordet adamskostym.


Mer information om adamskostym

Andra sätt att lära sig mer kring vad adamskostym betyder kan vara att göra slagningar på särskilda nyckelord relaterat till ordet. Exempelvis hur man stavar till ordet eller vad definitionen av adamskostym är. Ett annat sätt som man även kan utnyttja är att leta efter antonymer till ordet, för att sedan söka vidare efter synonymer till de motsatsord man kunde finna.

Siffror om adamskostym

  • Antal bokstäver: 11
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 7

Grundpoäng för adamskostym i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 25
  • Ordets poäng i Betapet: 25
  • Ordets poäng i WordFeud: 24

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är adamskostym synonymt med både adamsdräkt och naket tillstånd, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.