Synonymerna.se logotyp

Synonymer till underhålla

 

Synonymer till underhålla

Engelsk översättning av underhålla

  • amuse, entertain

Sökvolym på internet för underhålla

Sökvolymen för underhålla är ca. 170 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 170 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om underhålla

Vi har totalt sju synonymer till underhålla, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för underhålla, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet underhålla

  • Antal bokstäver: 10
  • Antal vokaler: 4
  • Antal konsonanter: 6

Grundpoäng för ordet underhålla i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 17
  • Ordets poäng i Betapet: 21
  • Ordets poäng i WordFeud: 20

Närmeord till underhålla

Ord som innehåller eller liknar underhålla: sång- och dansunderhållning, skämtsam underhållning, underhåll, underhålla publik, underhållande, underhållare, underhållning, underhållssystem

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av underhålla

underhålla synonym
andra ord för underhålla
underhålla betyder
exempel underhålla
underhålla förklaring
definition underhålla
underhålla i en mening
stavning underhålla
underhålla annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är underhålla synonymt med både hålla i skick och roa, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)