Synonymerna.se logotyp

Synonymer till serva

 

Synonymer till serva

Engelsk översättning av serva

  • (vardagligt) service, supply

Sökvolym på internet för serva

Sökvolymen för serva är ca. 390 antal sök per månad. Detta betyder att det varje månad i genomsnitt 390 gånger händer att någon gör en sökning efter ordet/frasen på internet (i en sökmotor, t.ex. Google, Bing, osv.).

Mer information om serva

Vi har totalt tre synonymer till serva, men tyvärr inte några antonymer (motsatsord), registrerade i vår databas över synonymer och antonymer. Det finns en engelsk översättning inlagd för serva, men vi har tyvärr inte fått in några exempelmeningar ännu.

Data om ordet serva

  • Antal bokstäver: 5
  • Antal vokaler: 2
  • Antal konsonanter: 3

Grundpoäng för ordet serva i olika ordspel

  • Ordets poäng i Alfapet: 8
  • Ordets poäng i Betapet: 7
  • Ordets poäng i WordFeud: 7

Närmeord till serva

Ord som innehåller eller liknar serva: application service provider, barservitör, barservitris, ej direkt observerbar, fått allt serverat för sig, gav service, ge service, ger service, glasflaska för servering, hemlig reservation, kaffeservering, konservativ, konservera, konserverade, konserverar, konserveras, konservering, kundservice, Multimedia Messaging Service

Exempel på sökfraser för att hitta synonymer till och betydelse av serva

serva synonym
andra ord för serva
serva betyder
exempel serva
serva förklaring
definition serva
serva i en mening
stavning serva
serva annat ord

Vad är synonymer och antonymer?

En synonym till ett ord är helt enkelt ett annat ord som kan ersätta ursprungsordet. Fast som alltid när det kommer till språk finns nyanser att ta hänsyn till, och det hänger mycket på i vilket sammanhang ett ord förekommer. Men som exempel är serva synonymt med både betjäna och tjäna, beroende på i vilket sammanhang orden används så klart.

Antonymer är ett annat ord för motsatsord, dvs. ord som betyder raka motsatsen mot ursprungsordet.

Ge oss feedback eller din åsikt

Vi som utvecklar Synonymerna.se hoppas att du som besökare gillar sajten och har nytta av den. Det ligger ett gediget hantverk bakom både själva koden samt databasen med ord och data om orden, och sajten är ständigt under utveckling.

Om du har några tips eller idéer kring hur Synonymerna.se kan bli bättre, eller om du har upptäckt någonting som är fel, får du mer än gärna höra av dig och berätta om detta för oss. Det finns ett kontakt-formulär på Om oss-sidan som är avsett för detta ändamål.

/Stefan (ansvarig för Synonymerna.se)